Talkshows 2018-04-01T15:45:12+00:00

Talkshows 'Het Geluid van Rotterdam'

5 Talkshows met Rotterdamse muzikanten in de schijnwerpers. 5 Edities, 5 locaties. Live-muziek, tv-docu, spoken word en muziek quiz. Bekijk het overzicht optredens en interviews.

Reportages 5 Edities

Oost, 21 mei

Toptrompettist Erik Vloeimans ontmoet zonderling violist Yannick Hiwat. Samen spelen ze een improv duet. Ook interviews met Bjorn Romy en DJ Bootsy. Anthony Lobato en Evan van der Most blikken terug op HipHop Atalanta.

Centrum, 11 juni

The Jaguar Tree brengt een flow van jazzy songs. In een duet voegt Afu Sensi zijn Surinaamse raps toe. Interviews met beide artiesten, Ruben Semmo, André Hart, Guido van Dieren en André Dadi over de Surinaamse muziek.

Zuid, 25 juni

Gery Mendes voert ons mee naar zijn muzikale roots. Erwin Zimmerman en Mike Redman vertellen over hiphop en dance. Interviews met Marianne van der Velde en Alcindo Silva over het Rotterdamse muziekklimaat.

West, 02 juli

Luister naar de stemmen van Poliana Vieira en Dina Medina en je waant je op de Kaapverdië. Jorge Lizardo, Rene Spork en Ingmar Vroomen vertellen over de grote invloed van João Silva en Morabeza Records.

Noord, 16 juli

Half Way Station en Laise Sanches zijn een bijzondere combinatie van ingetogenheid en expressie. Will van Noorloos, Roland Vonk en Harlow Brammerloo vertellen over popmuziek, de Surinaamse muziek en clubs.